Microsoft Teams

Centraliseer alle chatsessies, vergaderingen, bestanden en apps van jouw team op één plek, waar je ook bent.

Met Microsoft Teams worden alle mogelijkheden van Office 365 benut om een hub voor interactief teamwerk te creëren. 

Microsoft Teams is gebouwd op basis van bestaande Microsoft-technologieën die met elkaar worden gecombineerd door Office 365-groepen. Teams maakt het ook mogelijk om te bellen en te vergaderen met behulp van de cloudinfrastructuur van de volgende generatie, die ook door Skype en Skype voor Bedrijven wordt gebruikt. 

 

Wil je meer weten over de mogelijkheden van Microsoft Teams? Wij bundelde alvast alle belangrijke informatie samen in een handige whitepaper:
‘Microsoft Teams, de ideale werkomgeving voor interactieve teams’

 

De chatoplossing voor de  behoeften van elk team

Elk team heeft zijn eigen behoeften. Met Microsoft Teams kan je team meer bereiken door effectief samen te werken op ieders unieke manier. Zo kan elk team interactief, kort op de bal en in nauw contact met mekaar en met de klant, een kwalitatief resultaat neerzetten. Communiceer via permanente chats met discussielijnen en houd iedereen op de hoogte. Start een privé- of groepschat, deel bestanden of werk samen aan inhoud.

Typische interactieve teams zijn:  

  • Marketing Teams die een campagne voorbereiden 
  • Sales Teams die een offerte moeten klaarstomen 
  • Field Service Teams die problemen van klanten snel willen oplossen 
  • PR Teams die een press release moeten buiten krijgen 
  • Elk team dat documenten moet kunnen delen, daarover moet kunnen chatten of bellen, interessante links wil kunnen delen, taken moet kunnen opvolgen, etc. 

 

Onlinevergaderingen met Microsoft Teams

Van teamvergaderingen en live streaming tot inbellen bij een vergadering, Microsoft Teams is ontworpen voor al je vergaderbehoeften. Ervaar Microsoft Teams-vergaderingen via desktop, mobiel of Skype Room Systems met HD-video.

Online vergaderen met microsoft teams ->

 

Telefoonsysteem- en telefonieabonnementen

Steeds in verbinding staan met al je collega’s, klanten en leveranciers eender waar en vanop eender welk apparaat. Vereenvoudig je manier van zakendoen met een betrouwbare telefonieoplossing op basis van de cloud. Je kunt gesprekken plaatsen, ontvangen en doorverbinden via telefoon, pc, Mac en mobiel. Stap weg van dure, bedrijfseigen telefoniehardware om het beheer van je telefoonsysteem te vereenvoudigen.

 

Microsoft Teams voor jouw organisatie

Wil je weten wat Teams kan betekenen voor jouw organisatie? Wil je op de juiste manier gebruik maken van alle mogelijkheden binnen Microsoft Teams? Of heb jij ondersteuning nodig de concrete inrichting van jouw infrastructuur (Skype & Telefonie). Contacteer ons voor een aanpak op maat van jouw organisatie:

 

Microsoft Teams;

Een opportuniteit voor marketing

Verleen je Marketing of Sales -team direct toegang tot alles wat ze nodig hebben vanuit Office 365. Beheer al je conversaties, bestanden en hulpmiddelen in één teamwerkruimte. Profiteer van de ingebouwde toegang tot SharePoint, OneNote, PowerBI en Planner. Bewerk documenten direct in de app. Houd je team op de hoogte met de handige e-mailintegratie.

Microsoft Teams;

De IT-infrastructuur erachter

Microsoft Teams biedt de functies voor beveiliging en compliance die je als bedrijf van Office 365 mag verwachten, inclusief uitgebreide ondersteuning voor compliance-standaarden, eDiscovery en juridische bewaring voor kanalen, chatberichten en bestanden. Lees meer over de functionele en technische eigenschappen van Microsoft Teams in de handige whitepaper.