Jouw digitale werkplek inrichten met de juiste Microsoft 365 tools zorgt voor een betere samenwerking, communicatie en documentbeheer.

‘De werkplek van morgen’ blijft voor veel bedrijven een zeer actuele uitdaging. Werk is voor veel werknemers al lang niet meer gekoppeld aan een plaats, een tijdstip of zelfs een specifiek apparaat. Om gemotiveerd te zijn, heeft de medewerker een werkplek nodig die hem of haar vooral ondersteund met het dagelijks werk vlotter en mobieler uit te voeren. Dat betekent o.a. dat informatie altijd, overal, en op verschillende devices en applicaties  toegankelijk moet zijn. Spikes helpt organisaties in het opzetten van hun (GDPR Compliant) secure moderne workplace waarin werkplezier, ervaring en doelstellingen van medewerkers ondersteund worden door samenwerkingstechnologieën.

 

De moderne werkplek inrichten

Whitepaper: De Moderne Digitale Werkplek

Het is duidelijk dat een moderne werkplek een efficiëntere samenwerking stimuleert tussen medewerkers, klanten en partners. In deze whitepaper gaan we dieper in op de belangrijke overwegingen voor de inrichting van jouw ‘Moderne digitale werkplek’ : 

 

Voor een sales- , marketing- , HR- manager, … kortom de business betekent de moderne werkplek een opportuniteit om processen en uitdagingen slimmer en efficiënter aan te pakken. Dé uitdaging voor IT, is om die moderne werkplek concreet vorm te geven op een zowel flexibele als beveiligde manier.

De moderne werkplek en slimmer (samen)werken

De moderne digitale werkplek’ is niet alleen één of meerdere ‘mobiele’ apparaten. Meer dan dat biedt ‘De moderne werkplek’ ook heel wat opportuniteiten om business uitdagingen slimmer en efficiënter aan te pakken, processen te automatiseren en (interne) communicatie te boosten. Een ingericht digitaal samenwerkingsplatform zorgt ervoor dat medewerkers in hun kracht worden gezet, met elkaar op een veilige manier kunnen samenwerken en fexibel zijn bij de keuze van apparaten en apps. En dat in een omgeving die vanuit de kern veilig is. De Moderne Werkplek zorgt ervoor dat iedereen het beste uit zichzelf kan halen, zonder dat de eindgebruiker zich belemmerd voelt in zijn of haar productiviteit door (technische) beperkingen. Tegelijkertijd heeft de IT-afdeling altijd het gevoel ‘in controle’ te zijn.

 

Concrete aanpak voor jouw digitale werkplek

Spikes helpt jouw organisatie in het opzetten van een (GDPR Compliant) secure moderne workplace en mobile device management waarin de visie en (samenwerkings)cultuur van jouw organisatie vertaald wordt naar een functionele digitale werkplek ondersteund door de juiste (Microsoft) technologieën (O365, SharePoint, Yammer, Teams, Power apps, Onedrive …). Laat ons helpen met duurzaam advies over en implementatie van innovatieve digitale oplossingen die de samenwerking binnen jouw zakelijk ecosysteem versterken zodat IT, HR en business afdelingen beter samenwerken. Wil je weten hoe wij een moderne werkplek voor jou organisatie kunnen realiseren? Contacteer ons! We geven je advies en inspiratie op maat en delen maar al te graag onze praktijkervaringen.

 

 

De digitale werkplek van onze klanten

 

De werkplek van Bridon-Bekaert;

een betere samenwerking en kennisdeling

Bridon-Bekaert The Ropes Group zet in op betere samenwerking, communicatie en kennisdeling via ééngemaakt intranet platform. Marketing, HR en IT verenigden hun krachten om één bedrijfsbreed intranetplatform te creëren voor een verbeterde communicatie en samenwerking binnen Bridon-Bekaert.

De werkplek van Carglass;

Centraal gestuurd cloud based platform

Carglass® & Spikes boosten werkefficiëntie én communicatie met één centrale digitale werkplek met cloud based platform. De visie van Carglass® was van bij het begin van het project ‘glashelder’. Het bedrijf wilde een substantiële verhoging van de efficiëntie van werken én van de kwaliteit van de communicatie. En dit voor alle medewerkers