Front-line Sales Force oplossing

Verkopers zijn vaak het typevoorbeeld van mobiele medewerkers: zij zijn het grootste deel van hun tijd onderweg en werken buiten de muren van het kantoor. Om hen hun werk optimaal te laten doen, wil je hen dan ook de best mogelijke hulpmiddelen bieden. Met de ‘Front-line Sales Force’ biedt Spikes een oplossing op basis van Office 365 waarmee verkopers onderweg kunnen werken alsof ze op kantoor zaten: afspraken maken, communiceren (via telefoon, chat of e-mail), informatie en documentatie vinden, taken en afspraken opvolgen, niets mag hen vertragen of tegenhouden in het behalen van hun doel.

De externe medewerker ondersteunen

Office 365 bevat alle IT-hulpmiddelen om onderweg even productief te zijn als op kantoor. Het Front-line Sales Force aanbod zorgt ervoor dat verkopers daar maximaal gebruik van kunnen maken:

  • Met interne sales samen aan een offerte werken? Geen probleem.
  • De agenda van collega’s raadplegen om een afspraak te maken waarbij een pre-sales consultant mee moet worden uitgenodigd? Het kan.
  • Overleggen met interne sales of een pre-sales consultant via chat, mail of telefoon: Kies maar.

De ‘Front-line Sales Force’ oplossing is uniek omdat het ook een infrastructuur-deel bevat: dat zorgt ervoor dat de smartphone, tablet of laptop van de verkoper altijd beveiligd en up-to-date is.

Spikes zorgt ervoor dat jouw sales team de best mogelijke werkomgeving heeft om ook onderweg superproductief te zijn. Lees meer over:

 

Meer over de externe werker en hoe hen te ondersteunen:

Meer weten over de verschillende typen externe werknemers die je team kunnen versterken en hoe je hen kan ondersteunen door de juiste tools in te zetten? Download onze handige whitepaper. We bekijken de behoeften van de externe werker op het gebied van techniek en bespreken hoe Office 365 je kan helpen om ze meer controle te geven over hun manier van werken.