Evenement

Teams als digitale cockpit?

Hoe bestuur je deze best? Hoe krijg je de gebruikers mee aan boord? En wat met de nieuwste technieken?

Dit mag je verwachten:

Tijdens dit evenement vertellen we jou hoe wij dit aanpakken bij onze klanten. Hoe zorg je voor een succesvolle adoptie van Microsoft Teams ‘bottom-up’ en wat zijn best practices betreft het beheer hiervan?  We geven jou ook meer informatie over de uitrol van Teams en hoe we dit ervaren hebben bij onze klanten.

Artificial intelligence, cognitive services en Microsoft Teams, wat hebben zij gemeen? Bij Spikes maakten we een digitale assistent voor Microsoft Teams die jouw teams helpt om slimmer en met meer goesting samen te werken. Om zo tot wel 50x productiever te zijn. Heeft jouw team een digitale secretaresse nodig, of eerde een ingenieur met expert advies? Afhankelijk van jouw noden, verzamelt de assistent de nodige kennis en zet deze om naar concrete acties.

AGENDA

(meer concrete timings volgen)

 1. Teams adoptie en beheer bij TUI
  Bij TUI hebben we de adoptie en het beheer van Teams mee helpen uitdragen in de hele organisatie. Dit vergde een unieke aanpak die we jou graag vertellen in de eerste sessie.
 2. Do’s & don’ts bij Teams deployment
  Vervolgens hebben we het over het uit van Teams. Wat zijn hier de valkuilen en hoe kan je deze voorkomen. Hoe pak je zo’n deployment best aan? We geven jou hier graag tips en uitleg over in een tweede presentatie.
 3. Het onzichtbare teamlid 
  Teams wordt gezien als de belangrijkste samenwerkingstool, die net boven het OS ligt. Alle data die hierin komt, verdwijnt vaak in de massa. Wat als je nu een digitale assistent had die acties kon uitvoeren aan de hand van de inzichten uit die data en uit andere systemen? Dit is de uitkomst van een innovatief project binnen Spikes. We vertellen jou graag alles over dit ‘onzichtbare teamlid’ en hoe dit kan bijdragen tot 50x productievere samenwerking in Teams.
 4. Teams bij Microsoft
  Microsoft sluit deze voormiddag af met een interessante presentatie over de visie van Satya Nadella (CEO, Microsoft) met betrekking tot het gebruik van Teams intern bij Microsoft.

Inschrijvingsprijs

€ Gratis

Datum

8u - 13u
Donderdag 12 december

Locatie

Kasteel den Brandt
Beukenlaan 12
2020 Antwerpen

Evenement delen met een collega?

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Gerelateerde content

Inschrijven

Teams als digitale cockpit?

Hoe bestuur je deze best? Hoe krijg je de gebruikers mee aan boord? En wat met de nieuwste technieken?
oval_loader.svg

Spikes vindt jouw privacy belangrijk. We gebruiken je gegevens zodoende enkel om je in te schrijven voor de workshop.