Deel je bestanden vanaf elke locatie

Wees waar je ook bent productiever met beveiligde toegang en de mogelijkheid om bestanden op te slaan en te delen.

 

Werk met je bestanden vanaf elke locatie

OneDrive biedt je overal toegang tot al je bestanden, naadloos geïntegreerd met Office en vooraf geïnstalleerd in Windows. Synchroniseer je bestanden automatisch met je bureaublad zodat je offline met bestanden kunt werken. Open bestanden in Windows, op een Mac of op je mobiele apparaten. Je kunt gewoon vanuit je browser een voorbeeld bekijken van meer dan 270 bekende bestandstypen, zoals Adobe-bestanden (PDF, Photoshop, Illustrator en andere), Visio-bestanden, medische DICOM-beelden en meer. Je kunt zelfs wanneer je maar wilt HD-video streamen via je browser, zonder de video te downloaden.

 

Deel binnen en buiten je organisatie

OneDrive is de eenvoudigste manier om bestanden binnen en buiten je organisatie te delen en hieraan samen te werken. Houd de geschiedenis bij van alle activiteiten in bestanden om iedereen op één lijn te houden. Deel je bestanden probleemloos zodat anderen ze veilig en moeiteloos kunnen openen. En gebruik SharePoint voor meer geavanceerde samenwerking in teams, waaronder het beheren en delen van bestanden en mappen, binnen teamsites of intranetsites en in je hele organisatie.

 

Bestanden vinden, bijwerken en eraan samenwerken

Werk aan een bestand, sla het rechtstreeks op in OneDrive of SharePoint en de wijzigingen die je aanbrengt worden direct bijgewerkt. Dankzij de volledige integratie met Office kun je op het ene apparaat beginnen met het samenwerken aan een bestand en dit op een ander apparaat afmaken. Bovendien kun je kiezen uit een verscheidenheid aan functies om aantekeningen te maken, tekst te markeren en opmerkingen toe te voegen. Met de krachtige functies voor zoeken en ontdekken vind je snel elk bestand dat je zoekt en krijg je hier vervolgens intelligente inzichten over, zoals hoeveel mensen het hebben bekeken of gedeeld.

 

Klaar om vanaf elke locatie je bestanden te openen met Office 365?