De prioriteiten van de CIO

 

Toeval of niet, maar jouw topprioriteiten dragen er allemaal toe bij dat je gebruikers elke dag met goesting samenwerken:

  • Cybersecurity
  • Cloud Computing
  • Business Process Management / Workflow Automation
  • Big Data, Artificial Intelligence en Machine Learning

Als CIO reik je in eerste plaats de IT-tools aan waarmee medewerkers altijd en overal kunnen samenwerken. Daarnaast maak je iedereen zoveel mogelijk bewust van de cyberveiligheid en voer je daarvoor ook de nodige tools in. Dat is de basis. Verder wil je ervoor zorgen dat je gebruikers al de informatie die ze nodig hebben om hun werk goed te doen, gemakkelijk kunnen vinden en visualiseren. De rol van data neemt hand over hand toe.
Misschien ben je een CIO die graag een voorloper is in het toepassen van nieuwe tools en technologieën. Misschien ben je een pragmatische gebruiker van technologieën, en wil je eerst duidelijkheid over het juiste gebruik van bepaalde tools. In beide gevallen helpt Spikes je om op basis van inzichten en referenties de juiste oplossing te kiezen voor je vraagstelling.

 

Wil je weten hoe Microsoft 365 en Azure jou kunnen helpen bij je topprioriteiten? Wil je overleggen over de best mogelijke toepassing van Microsoft 365 en Azure in jouw organisatie? Wil je weten hoe Microsoft Teams best wordt ingevoerd, of wat je met Flow en PowerApps wel of niet kan doen? Wil je meer rendement halen uit al die tools in Microsoft 365? Neem dan nu contact op.