De prioriteiten van de CHRO

 

Je bent o.a. verantwoordelijk voor de rekrutering enerzijds, en de tevredenheid en de retentie van medewerkers anderzijds. In beide gevallen is het belangrijk dat je een moderne werkplek kan aanbieden waarin je medewerkers zich goed voelen en hun werk met plezier kunnen doen, een werkomgeving waarop ze trots kunnen zijn.
Een goede samenwerking en het delen en vinden van informatie zijn daar een essentieel onderdeel van. Om maar te zwijgen van beveiliging, zodat gevoelige informatie niet in verkeerde handen kan vallen.

Een goede samenwerking is belangrijk om je processen zo efficiënt mogelijk te houden. Of het nu gaat over samenwerking tussen medewerkers op eenzelfde locatie, over locaties (en landen en continenten) heen, of samenwerking met klanten: het is essentieel dat iedereen gemakkelijk de juiste persoon kan vinden, kan contacteren en ermee kan overleggen. Het vinden en uitwisselen van documenten en andere informatie is daarbij cruciaal.
Maar dat moet allemaal in een veilige context kunnen gebeuren. De Cybercriminelen liggen op de loer. Als verantwoordelijke voor HR heb je een belangrijke rol in de bewustmaking van alle medewerkers om voorzichtig om te gaan met bedrijfsgegevens en cyberaanvallen geen kans te geven.

Je hebt er misschien nog niet bij stilgestaan, maar de Office 365-omgeving waarin je organisatie al geïnvesteerd heeft, kan ook een enorme bijdrage leveren aan jouw doelstellingen en verantwoordelijkheden. Daarom hebben wij dat wel gedaan. Wil je weten hoe jouw processen efficiënter en veiliger beheerd kunnen worden? Hoe je de juiste informatie tot bij de juiste medewerkers kan brengen? Wil je weten wat jij kan doen om alle medewerkers een betere, moderne werkplek aan te bieden? Neem dan nu contact met ons op.