Een verbonden digitale werkplek

 

Informeer en betrek je werknemers

SharePoint verbetert het delen en samenwerken op het intranet. Zend je bericht uit en stimuleer communicatie of deel informatiebronnen en nieuws met je teams en organisatie. Bouw sites en portals die mensen bij het bedrijf betrekken en zorgen dat ze kunnen beschikken over expertise, inhoud, inzichten waarop actie kan worden uitgevoerd en collectieve kennis. Vergroot de organisatorische efficiëntie door toepassingen te delen die processen stroomlijnen. Bouw community’s met gemeenschappelijke interesses of practices met SharePoint-sites en Yammer.

 

Inhoud beheren, delen en eraan samenwerken

Een teamsite is een plek op intranet voor je project, team, afdeling of divisie. Iedereen heeft via pagina’s, lijsten en bibliotheken verbinding met alle bronnen die ze nodig hebben in Office 365 en andere services. Je kunt bestanden beheren, gegevens verzamelen en volgen, en iedereen up-to-date houden met nieuws, taken en deadlines. Je ziet waar je ook werkt aanbevelingen en inzichten die je leiden naar mensen, sites en bestanden. Je bent op deze manier zelf geen tijd meer kwijt met zoeken.

 

Neem je intranet met je mee

Lever altijd topwerk af, waar je ook bent, met mobiele SharePoint-apps voor Android™-, iOS®- en Windows-apparaten. Deel gegevens met teamleden binnen of buiten je organisatie. Werk moeiteloos samen met veilige toegang tot belangrijke sites, bestanden, gegevens en toepassingen. Zoek personen en maak contact met ze. Blijf op de hoogte via nieuws van al je teams. En publiceer onderweg nieuws naar je teams vanaf je apparaat.

 

Klaar om een verbonden werkplek te creëren met Office 365?