AZ Klina

Voor het realiseren van een eenvoudigere en geautomatiseerde beleidscyclus, kiest AZ Klina voor Spikes.

Dagelijks gaan in AZ Klina meer dan 1.700 gespecialiseerde artsen, medewerkers en vrijwilligers voluit voor zorg. Hierbij staat de patiënt centraal. Voluit voor zorg betekent ook voluit voor groei, kwaliteit en innovatie. Een belangrijk proces hierin is de beleidscyclus. Om dit proces transparanter te maken en vooral te automatiseren koos AZ Klina voor de know-how van Spikes ondersteund door de juiste Microsoft tools.

Elke organisatie van enige omvang worstelt met de jaarlijkse beleidscyclus: input verzamelen voor verbeteringen, investeringen, aanwervingen, etc.; dan het overzichtelijk maken van al die aanvragen om de besluitvorming voor te bereiden; het overleg zelf m.b.t. de besluitvorming; de feedback naar de aanvragende partijen, statusrapportering tijdens de uitvoering van de goedgekeurde punten, etc.

Door al deze informatie gecentraliseerd gestructureerd vast te leggen en met de juiste (Microsoft) tools, ontstaat een transparant en geautomatiseerd proces waar iedereen tevreden over is.

Bekijk in onderstaande video hoe AZ Klina deze klus klaarde, tot grote tevredenheid van de hele organisatie.

 

Laat je gegevens achter en bekijk de volledige case en ontdek hoe AZ Klina & Spikes het beleidsproces optimaliseerde:

  • * verplicht veld
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.