Bereik meer door minder te doen

Stroomlijn, automatiseer en transformeer processen met uitgebreide formulieren, werkstromen en daarop aangepaste mobiele apps.

 

Verzamel en beheer gegevens en bestanden

Verzamel gegevens in SharePoint-lijsten (net zoals je zou doen in Excel) en deel en beheer de lijsten eenvoudig op een intranet. Er zijn meer dan tien miljoen aangepaste lijsten in gebruik in Office 365, van eenvoudige lijsten zoals contacten- en takenlijsten tot bedrijfskritische lijsten met operaties voor grote ondernemingen. Gebruik Microsoft PowerApps om aangepaste formulieren te maken voor het bekijken, maken en wijzigen van gegevens en bestanden.

Automatiseer terugkerende taken

Zorg dat jij en je team minder tijd kwijt zijn met het uitvoeren van terugkerende handmatige teamtaken en organisatorische processen. Gebruik de eenvoudige en visuele designer in Flow om de stappen te plannen. Je kunt alles doen in Flow, van het configureren van waarschuwingen en goedkeuringen tot het bouwen van complexe processen bestaande uit meerdere fasen.

 

 

Verbind en integreer met gegevensbronnen en -services

Wanneer je voor je proces gegevens nodig hebt uit andere bronnen en services, kun je in Flow de gegevensuitwisseling automatiseren, bestanden synchroniseren en meer. Je kunt met Flow bijvoorbeeld informatie die door een verkoopteam in Microsoft Dynamics is ingevoerd, kopiëren naar een SharePoint-lijst die bij de productie wordt gebruikt. Flow kan ook worden geïntegreerd met on-premises en externe services.

 

Bouw apps die je bedrijf transformeren

Met PowerApps kun je, zonder code te hoeven schrijven, apps maken die werken met gegevens in SharePoint-lijsten en -bibliotheken, maar ook met andere cloud- en on-premises bronnen. Gebruik PowerApps om digitale ervaringen te creëren die gebruikmaken van technieken zoals camera’s op mobiele telefoons, om op innovatieve manieren te werken.

 

Klaar om meer te bereiken door minder te doen met Office 365?