Spikes

“If you want to succeed as bad as you want to breath, then you will be succesful!”
Frederik De Wieuw, Business Consultant
“I love deadlines. Especially the whoosing sound they make as they fly by!”
David Maes, Developer
“Spikes heeft een aangename werkomgeving en een management dat naast je staat. Hierdoor zijn ze heel toegankelijk voor vragen, wensen en problemen!”
Tom Jacobs, Business Consultant
“Try not to become a man of success,
but rather try to become a man of value.”
Steve Demul, Infrastructure Consultant
“Only dead fishes go with the flow! ”
Dominique Schroijen, HR Enthusiast

Werken bij Spikes

 

Pas afgestudeerd! Wat nu?

Ondernemerschap, een wereldreis, verder studeren, werken? ...
Bekijk hier welke keuze Frederik heeft gemaakt. 

 


Nieuw kantoor in Hasselt

Spikes heeft naast het hoofdkantoor in Antwerpen nu ook een kantoor in Hasselt geopend! We vroegen kort aan onze Limburgse collega's hoe zij dit ervaren.
 


6 redenen waarom jij onze nieuwe collega moet worden!

 • Gebruik de laatste Microsofttechnologieën

  Spikes is mee met de laatste technologie. Wij integreren actief Yammer, 0365, Dynamics CRM, SharePoint, Lync, Azure, mobile en .Net bij onze talrijke klanten. Je krijgt de kans om samen te werken en bij te leren van ons team van experten. Wij zijn voortdurend op zoek naar vernieuwing en verbetering, met afwisselende projecten en nieuwe uitdagingen. Hierbij zijn jouw expertise en bijdrage aan ons team essentieel.

 • Voer projecten uit van A tot Z

  Samen met je team neem je deel aan de volledige oplossingen die Spikes aanbiedt. Je formuleert mee met de klant de businesscase, zorgt voor de implementatie van het project en levert achteraf de support. Op deze manier werk je mee van A tot Z aan het project en werk je samen met je team van 3 à 4 personen aan een geïntegreerde oplossing. Zo creër je een echte meerwaarde voor je klant.

 • Werk mee aan een groeiend bedrijf

  Spikes levert sinds 2002 projecten aan aan klanten. Waar we begonnen zijn met 3 man hebben we vandaag een team van 70 mensen werken in verschillende technologieën. Door het goede werk in het verleden blijft de vraag naar nieuwe projecten bij bestaande en nieuwe klanten steeds toenemen. Om aan deze vraag te beantwoorden blijven we dus nog sterk groeien in het aantal collega’s.

 • Geniet van flexibiliteit

  Nog belangrijker zijn de state-of-the-art hulpmiddelen die we gebruiken om zelf toe te passen wat we voor onze klanten maken. Krachtige laptops, Windows Tablets, SharePoint & Yammer om informatie te delen, Lync om efficiënt te communiceren vanop eender welke locatie via telefoon of instant messaging, snelle servers om toepassingen uit te testen, enzovoort. Door deze technologieën kunnen onze medewerkers ook thuiswerken en werken op flexibele uren.
  Maar niet al het werk dat we voor klanten leveren, gebeurt in ons eigen kantoor. Elke medewerker zal regelmatig naar een klant gaan om daar - samen met de medewerkers van de klant - projecten te realiseren. Afwisseling beloofd dus.

 • Maak plezier met je collega’s!

  Grotendeels van je tijd breng je door op werk. Dan kan je hier maar beter het beste uithalen? Dat is de spirit van onze collega’s. Uiteraard zijn we gedreven in ons werk, maar dit in combinatie met de georganiseerde tuesdaycafés, de funday met het hele gezin, de spontane pintjes met collega’s maken het werken bij Spikes heel aangenaam. Zo organiseren we jaarlijks ook een skitripje waar fun en plezier centraal staat. 
  Wil je weten wat onze Spikees bezighoudt? Neem dan zeker af en toe een kijkje op onze Life At Spikes blog!

 • Krijg het vertrouwen van onze klanten

  Grote & Middelgrote organisaties waarbij we direct in contact en dialoog staan met de directie. De sectoren waarin we onze projecten uitvoeren zijn heel uitlopend. De rode draad hierin zijn bedrijven die innovatie hoog in het vaandel dragen.

  Dit kunnen we jou natuurlijk wel met mooie woorden vertellen, maar dat zal je pas ontdekken als je hier echt werkt! Dus waar wacht je op? Come and join the team !