Organisatiedoelstelling

Reputatie veiligstellen


De reputatie van een organisatie is de beeldvorming die de omgeving van haar heeft. Dat beeld wordt enerzijds gevormd door de geleverde diensten en/of producten (het verleden), maar anderzijds ook de verwachting dat de organisatie ook in de toekomst aan datzelfde beeld zal blijven voldoen.

Organisatiedoelstelling: reputatie veiligstellenIn een IT-context is het belangrijk dat een organisatie als leverancier en als werkgever de juiste middelen inzet om een goed imago te hebben bij zijn doelpubliek. Omgekeerd kunnen problemen met beveiliging van gebruikers en gegevens een moeizaam opgebouwd imago snel teniet doen.

Spikes helpt organisaties enerzijds bij het beter beveiligen van haar gebruikers, apps, devices en gegevens, en anderzijds bij het invoeren van de nieuwste Microsofttechnologieën om als leverancier en werkgever de best mogelijke diensten te kunnen leveren in een ‘Connect, Communicate, Collaborate’-perspectief.

 

Lees verder:

   

KlantenverhalenKlanten: Wil je weten wat we samen met onze klanten hebben gerealiseerd?

 

Gebruiksscenario'sScenario's: Wat wil je doen om de reputatie van jouw organisatie veilig te stellen?

 
 • Beveiligen van gebruikers, data, apps en devices 
  In een mobiele en internetgedreven wereld is de beveiliging van User-IDs en -paswoorden, bedrijfsgegevens, apps en devices van levensbelang op gebied van reputatie en financiële prestaties. 
 • Een lange-termijn IT-plan opstellen 
  Om te weten welke richting je moet uitgaan, moet je eerst je doel bepalen. Daarna kan je je pas afvragen hoe nieuwe IT-technologie je kan helpen om dat doel te bereiken. 
 • Eender waar kunnen werken (NWOW) 
  'Werk is niet waar je bent, maar wat je doet'. Voor een efficiënte werking moeten medewerkers vanop eender welke plaats toegang hebben tot bedrijfsgegevens en -toepassingen. 
 • Onderweg kunnen werken (Mobiel) 
  Bedrijfsprocessen stoppen niet wanneer een medewerker weg is van zijn bureau. Moderne apps zorgen ervoor dat een gebruiker heel efficiënt zijn job kan doen van op de plek waar hij zijn zich bevindt.  
 • Snel een ad-hoc team bijeen brengen 
  Naast structurele samenwerkingsvormen in afdelingen, projecten en comités, kent je organisatie ook ad-hoc teams die je snel bijeen moeten kunnen brengen. 


Spikes dienstenaanbodDienstenaanbod: Wil je weten welke teams je helpen om de reputatie van jouw organisatie veilig te stellen?

 
 • Modern Apps Development Services
  Het Modern Apps team levert je alle nodig kennis en diensten om je bestaande applicaties uit te breiden met functies voor de moderne medewerker die 'always online' is en van op eender welke locatie zijn werk moet kunnen doen.
 • Hybrid Cloud Infrastructure Services
  Het Hybrid Cloud team levert je de nodige kennis en diensten om je datacenter te doen evolueren van een on-premise omgeving naar een gemengde on-premise-en-cloud-omgeving waarin je het beste van beide werelden kan gebruiken.


Spikes visieVisie: Wil je de visie van Spikes kennen m.b.t. het veilig stellen van de reputatie van jouw organisatie?

 
 • Zo wordt u Business 4.0
  Business 4.0 staat voor de moderne IT-omgeving die u nodig heeft voor een betere service aan uw klanten en voor tevreden medewerkers.