Organisatiedoelstelling

Omzet verhogen


De verwachtingen van klanten t.o.v. leveranciers wordt in toenemende mate bepaald door hun ervaring als consument: ‘any time’ en ‘any place’ bereikbaar, transparant, snelle response, gemakkelijk om zaken mee te doen.

Organisatiedoelstelling: omzet verhogenOrganisaties moeten én dicht bij hun klanten staan, én operationeel efficiënt zijn om te kunnen concurreren.
IT evolueert snel en biedt voortdurend nieuwe mogelijkheden en kansen voor elke organisatie om competitiever te zijn in de markt en meer omzet te genereren.

Spikes helpt je om te bepalen hoe Microsofttechnologieën je kunnen helpen om dichter bij je klanten te staan en te beantwoorden aan de eisen die worden gesteld aan de moderne leverancier in een ‘Connect, Communicate, Collaborate’-perspectief.
 

Lees verder:

   

KlantenverhalenKlanten: Wil je weten wat we samen met onze klanten hebben gerealiseerd?

 
 • Spikes loodst bouwgroep Mathieu Gijbels mee naar een nieuw tijdperk
  Het bedrijf zocht en vond in Spikes de IT-Partner die hen kon meeloodsen naar een nieuw tijdperk: “Wat wij willen realiseren, is absoluut uniek in de bouwsector. De oplossing vind je gewoon niet bij traditionele ERP-leveranciers. Spikes was al snel mee in onze gedachtengang zonder dat daarvoor een lange analyse nodig was”, stelt Danny Lenaerts tot besluit.


Gebruiksscenario'sScenario's: Wat wil je doen om de omzet te verhogen?

 
 • Dochterbedrijven integreren op organisatiegebied 
  Als je bedrijf sterk is gegroeid door aquisities en fusies, wordt je el snel geconfronteerd met barrières tussen filialen. Een uniform communicatieplatform neemt dan alle hindernissen weg om open met iedereen te kunnen communiceren en samen te werken. 
 • Een lange-termijn IT-plan opstellen 
  Om te weten welke richting je moet uitgaan, moet je eerst je doel bepalen. Daarna kan je je pas afvragen hoe nieuwe IT-technologie je kan helpen om dat doel te bereiken. 
 • Onderweg kunnen werken (Mobiel) 
  Bedrijfsprocessen stoppen niet wanneer een medewerker weg is van zijn bureau. Moderne apps zorgen ervoor dat een gebruiker heel efficiënt zijn job kan doen van op de plek waar hij zijn zich bevindt.  


Spikes dienstenaanbodDienstenaanbod: Wil je weten welke teams je helpen om de omzet te verhogen?

 
 • Modern Apps Development Services
  Het Modern Apps team levert je alle nodig kennis en diensten om je bestaande applicaties uit te breiden met functies voor de moderne medewerker die 'always online' is en van op eender welke locatie zijn werk moet kunnen doen.
 • Office 365 Productivity Services
  Het Office 365 team levert je alle nodige kennis en diensten om Office 365 te gebruiken om de persoonlijke productiviteit van je gebruikers en de efficiëntie van je teams substantieel te verhogen.


Spikes visieVisie: Wil je de visie van Spikes kennen m.b.t. het verhogen van de omzet?

 
 • Zo wordt u Business 4.0
  Business 4.0 staat voor de moderne IT-omgeving die u nodig heeft voor een betere service aan uw klanten en voor tevreden medewerkers.