Organisatiedoelstelling

Kwaliteit verhogen


Slechte kwaliteit heeft een hoge kost in elke organisatie. Niet alleen omwille van de kosten van het opnieuw uitvoeren of corrigeren van het resultaat, maar ook door het reputatieverlies.

Organisatiedoelstelling: kwaliteit verhogenTechnologie kan helpen om de kwaliteit in een organisatie te verbeteren, zeker wanneer de lage kwaliteit te maken heeft met: de juiste mensen vinden, over de juiste informatie beschikken, beter communiceren, beter samenwerken.

Spikes bekijkt samen met jou hoe de nieuwste Microsofttechnologieën je kunnen helpen om de juiste medewerkers, samen, op de juiste manier het juiste resultaat te leveren dat van hen wordt verwacht in een ‘Connect, Communicate, Collaborate’-perspectief.
 

Lees verder:

   


KlantenverhalenKlanten: Wil je weten wat we samen met onze klanten hebben gerealiseerd?

 

Gebruiksscenario'sScenario's: Wat wil je doen om de kwaliteit in je organisatie te verhogen?

 
 • Een lange-termijn IT-plan opstellen 
  Om te weten welke richting je moet uitgaan, moet je eerst je doel bepalen. Daarna kan je je pas afvragen hoe nieuwe IT-technologie je kan helpen om dat doel te bereiken. 
 • Eender waar kunnen werken (NWOW) 
  'Werk is niet waar je bent, maar wat je doet'. Voor een efficiënte werking moeten medewerkers vanop eender welke plaats toegang hebben tot bedrijfsgegevens en -toepassingen. 
 • Kennis beheren en delen 
  Organisaties die er in slagen om kennis onder medewerkers te delen, zijn succesvoller. Kennis ontstaat uit mensen, conversaties, documenten en hun relaties. 


Spikes dienstenaanbodDienstenaanbod: Wil je weten welke teams je helpen om de kwaliteit in je organisatie te verhogen?

 
 • Modern Apps Development Services
  Het Modern Apps team levert je alle nodig kennis en diensten om je bestaande applicaties uit te breiden met functies voor de moderne medewerker die 'always online' is en van op eender welke locatie zijn werk moet kunnen doen.
 • Office 365 Productivity Services
  Het Office 365 team levert je alle nodige kennis en diensten om Office 365 te gebruiken om de persoonlijke productiviteit van je gebruikers en de efficiëntie van je teams substantieel te verhogen.