Organisatiedoelstelling

Kosten verlagen


Kosten verlagen hoeft geen pijn te doen. Door beschikbare IT-middelen beter in te schakelen, kan iedereen productiever werken en tevredener zijn.

Nieuwe technologie helpt je om op 2 manieren efficiënter om te gaan met de beschikbare middelen:
 
 • In het beheer van je IT-afdeling en je IT-hulpmiddelen
 • Door met de nieuwe technologie je gebruikers productiever te laten zijn, zowel op persoonlijk vlak als in hun samenwerking met anderen.
 
Kosten verlagenNieuwe Microsofttechnologieën helpen om de voordelen van een mobiele wereld in een hybride cloud-omgeving op een beheersbare en betaalbare manier binnen jouw organisatie te realiseren.

Andere nieuwe Microsofttechnologieën maken het mogelijk dat de ‘always online’ en ‘any tim - any place’  kenniswerker beter wordt in zowel zijn persoonlijke productiviteit als in een efficiëntere teamwerking in een ‘Connect, Communicate, Collaborate’-perspectief.

Spikes helpt je om kosten te verlagen, zowel binnen IT als in de Business.

 

Lees verder:

   

KlantenverhalenKlanten: Wil je weten wat we samen met onze klanten hebben gerealiseerd?

 
 • Willemen Groep bespaart tijd met Windows Intune
  Willemen Groep nam ICT-partner T-BENCH (Spikes) onder de arm. Vanuit Windows Intune zetten zij een softwareportal op, waar de medewerkers alle nodige software kunnen downloaden als ze de Intune app hebben geïnstalleerd. Intune biedt een overzichtelijk dashboard, met controle over wie welke software op welk toestel heeft draaien.


Gebruiksscenario'sScenario's: Wat wil je doen om je kosten te verlagen?

 
 • Een lange-termijn IT-plan opstellen 
  Om te weten welke richting je moet uitgaan, moet je eerst je doel bepalen. Daarna kan je je pas afvragen hoe nieuwe IT-technologie je kan helpen om dat doel te bereiken. 
 • Integreren van dochterbedrijven op vlak van IT 
  De IT-infrastructuur van elke organisatie groeit organisch mee met de organisatie. Af en toe is het nodig om een integratiepunt in te lassen om kosten terug onder controle te brengen en voorbereid te zijn op de volgende groei-sprong.  
 • IT-kosten verlagen en variabel maken 
  Door je datacenter uit te breiden met de cloud (Office 365 en Azure) kan je een hoger niveau van diensten leveren aan een lagere en flexibele kost.  


Spikes dienstenaanbodDienstenaanbod: Wil je weten welke teams je helpen om kosten te verlagen?

 
 • Modern Apps Development Services
  Het Modern Apps team levert je alle nodig kennis en diensten om je bestaande applicaties uit te breiden met functies voor de moderne medewerker die 'always online' is en van op eender welke locatie zijn werk moet kunnen doen.
 • Hybrid Cloud Infrastructure Services
  Het Hybrid Cloud team levert je de nodige kennis en diensten om je datacenter te doen evolueren van een on-premise omgeving naar een gemengde on-premise-en-cloud-omgeving waarin je het beste van beide werelden kan gebruiken.
 • Office 365 Productivity Services
  Het Office 365 team levert je alle nodige kennis en diensten om Office 365 te gebruiken om de persoonlijke productiviteit van je gebruikers en de efficiëntie van je teams substantieel te verhogen.