Organisatiedoelstelling

Innovatie versnellen


Innovatie is het omzetten van ideeën in een product of diensten waarmee de organisatie haar doelstellingen kan realiseren.

IOrganisatiedoelstelling: innovatie versnellennnovatie vergt o.a. overleg en samenwerking tussen medewerkers, het delen van informatie en het doelgericht werken aan een eindresultaat.
Daarom is het belangrijk dat de organisatie in al deze aspecten zo optimaal mogelijk wordt ondersteund: het vinden en contacteren van de juiste medewerkers, het delen van informatie, het samenwerken op documenten, een transparante communicatie voeren, any time, any place.

Spikes helpt je om de recentste Microsofttechnologieën in te zetten voor een betere ondersteuning van het innovatieproces in jouw organisatie, vanuit het perspectief van ‘Connect, Communicate, Collaborate’.

 

Lees verder:

   

Gebruiksscenario'sScenario's: Wat wil je doen om het innovatieproces in jouw organisatie te helpen versnellen?

 
 • Dochterbedrijven integreren op organisatiegebied 
  Als je bedrijf sterk is gegroeid door aquisities en fusies, wordt je el snel geconfronteerd met barrières tussen filialen. Een uniform communicatieplatform neemt dan alle hindernissen weg om open met iedereen te kunnen communiceren en samen te werken. 
 • Een lange-termijn IT-plan opstellen 
  Om te weten welke richting je moet uitgaan, moet je eerst je doel bepalen. Daarna kan je je pas afvragen hoe nieuwe IT-technologie je kan helpen om dat doel te bereiken. 
 • Kennis beheren en delen 
  Organisaties die er in slagen om kennis onder medewerkers te delen, zijn succesvoller. Kennis ontstaat uit mensen, conversaties, documenten en hun relaties. 


Spikes dienstenaanbodDienstenaanbod: Wil je weten welk team voor je klaar staat om het innovatieproces in jouw organisatie te helpen versnellen?

 
 • Office 365 Productivity Services
  Het Office 365 team levert je alle nodige kennis en diensten om Office 365 te gebruiken om de persoonlijke productiviteit van je gebruikers en de efficiëntie van je teams substantieel te verhogen.