Scenario's
 

 
Wat wil je doen

 
Scenario's

 
In de IT-organisatie
 
In de hele organisatie
 
Bestaande bedrijfsapplicaties een tweede leven geven Je bestaande bedrijfsapplicaties kunnen een 2de leven krijgen door ze uit te breiden met Moderne Apps voor de 'always online' werker.
 

 
Beter functioneren als team Alle werking in teams heeft dezelfde kenmerken: documenten delen, vergaderen, communiceren, to-do's opvolgen en een gezamenlijk kalender beheren. Help teamleden daarmee, en iedereen wordt er beter van.
 
 
Beveiligen van gebruikers, data, apps en devices In een mobiele en internetgedreven wereld is de beveiliging van User-IDs en -paswoorden, bedrijfsgegevens, apps en devices van levensbelang op gebied van reputatie en financiële prestaties.
 

 
Datacenter gedeeltelijk naar de Cloud brengen De IT-infrastructuur van elke organisatie groeit organisch mee met de organisatie. Door je datacenter uit te breiden met cloudinfrastructuur kan je lagere IT-kosten koppelen aan een hogere dienstverlening.
 

 
Dochterbedrijven integreren op organisatiegebied Als je bedrijf sterk is gegroeid door aquisities en fusies, word je al snel geconfronteerd met barrières tussen filialen. Een uniform communicatieplatform neemt dan alle hindernissen weg om open met iedereen te kunnen communiceren en samen te werken.
 
 
Een lange-termijn IT-plan opstellen (Business 4.0) Om te weten welke richting je moet uitgaan, moet je eerst je doel bepalen. Daarna kan je je pas afvragen hoe nieuwe IT-technologie je kan helpen om dat doel te bereiken.
 

 
Eender waar kunnen werken (NWOW) 'Werk is niet waar je bent, maar wat je doet'. Voor een efficiënte werking moeten medewerkers vanop eender welke plaats toegang hebben tot bedrijfsgegevens en -toepassingen.
 
 
Efficiënt vergaderen In elk team is overleg belangrijk. Door efficiënte vergaderingen te organiseren stijgen zowel de persoonlijk productiviteit van het individu, als de efficiëntie van de organisatie.
 
 
Gemakkelijk rapporten en dashboards maken Door cijfermateriaal op de juiste manier bijeen te brengen en grafisch voor te stellen, leg je de basis voor een betere besluitvorming.
 
 
Informatie delen en communiceren (intranet of extranet) In elke organisatie moet informatie vlot top-down kunnen worden gecommuniceerd naar heel de organisatie en/of naar externe partijen.
 
 
Informatie gemakkelijk vinden We ondervinden allemaal de toenemende vloed aan informatie die we dagelijks ontvangen en moeten verwerken. Het gemakkelijk terugvinden van informatie is in zo'n context noodzakelijk om te kunnen overleven.
 
 
Intergreren van dochterbedrijven op vlak van IT De IT-infrastructuur van elke organisatie groeit organisch mee met de organisatie. Af en toe is het nodig om een integratiepunt in te lassen om kosten terug onder controle te brengen en voorbereid te zijn op de volgende groei-sprong.
 

 
Intern en extern samenwerken als een team Door de samenwerking en communicatie in teams (intern en extern) te verhogen, verhoog je de productiviteit van heel de organisatie.
 
 
IT kosten verlagen en variabel maken Door je datacenter uit te breiden met de cloud (Office 365 en Azure) kan je een hoger niveau van diensten leveren aan een lagere en flexibele kost.
 

 
Kennis beheren en delen Organisaties die er in slagen om kennis onder medewerkers te delen, zijn succesvoller. Kennis ontstaat uit mensen, conversaties, documenten en hun relaties.
 
 
Klantencontacten en -opportuniteiten beter opvolgen Customer intimiacy is een van de voorwaarden om in een competitieve markt het verschil te maken. En dat begint met een beter klanten- en contactbeheer.
 
 
Onderweg kunnen werken (Mobiel) Bedrijfsprocessen stoppen niet wanneer een medewerker weg is van zijn bureau. Moderne apps zorgen ervoor dat een gebruiker heel efficiënt zijn job kan doen van op de plek waar hij zijn zich bevindt.
 
 
Persoonlijke Productiviteit van medewerkers verhogen Bij het verhogen van efficiëntie van je organisatie mag je het individu niet uit het oog verliezen. Groepsefficiëntie kan niet losgezien worden van persoonlijke productiviteit.
 
 
Snel een ad-hoc team bijeen brengen Naast structurele samenwerkingsvormen in afdelingen, projecten en comités, kent je organisatie ook ad-hoc teams die je snel bijeen moeten kunnen brengen.