Spikes

Luxemburgse vermogensbeheerder Nerisa rekent op T-BENCH (Spikes) voor 24/7 support in mobiele organisatie


Nerisa is een financiële dienstverlener met hoofdkantoor in Luxemburg en activiteiten in verschillende Europese landen. De verhuis van Nerisa naar een nieuw gebouw, een viertal jaren geleden, vormde de aanleiding om ook werk te maken van een gloednieuwe IT-infrastructuur, die onder andere de verouderde mail server moest vervangen. 
 

Lotte Naudin Ten Cate, Office & IT Manager bij Nerisa: “Een absolute topprioriteit was een veilige IT-omgeving, wat gezien de aard van onze activiteiten niet verwonderlijk is. Enigszins verrassend allicht, kozen wij niet voor de cloud, maar voor een volledige on-premise infrastructuur. 
 

Een belangrijk aandachtspunt bij de selectie van de IT-Partner, was de kwaliteit en de efficiëntie van de ondersteuning die deze kon bieden. Enerzijds had deze eis te maken met de diversiteit van de devices in het bedrijf -van iPhones en iPad’s tot Windows-, anderzijds met de mobiliteit van het personeel. 
 

Veel van onze medewerkers zijn voortdurend op verplaatsing. Wanneer een directielid onderweg geen emails kan ontvangen op zijn smartphone, verwacht hij dat het probleem binnen het uur verholpen is. Op de kwaliteit van de support kunnen en mogen wij geen toegevingen doen!”, licht Lotte Naudin Ten Cate toe. 
 

Via hardwareleverancier Dell kwam Nerisa in contact met het IT-bedrijf T-BENCH, dat in 2014 werd overgenomen door Spikes uit Antwerpen. T-BENCH zorgde voor de implementatie van een Domain Controller, DHCP en een gevirtualiseerde omgeving op basis van Hyper-V met een file server en Exchange 2013. Via Microsoft Intune werden alle mobiele devices geconfigureerd en beheerd. 
 

Nerisa is bijzonder tevreden over de samenwerking met T-BENCH: “Via Remote Support kunnen de medewerkers van T-BENCH -vandaag Spikes- ons systeem 24 uur op 24 in de gaten houden. Zodra een probleem wordt gesignaleerd, grijpen zij ook in. Bovendien gebeurt dit met veel verstand van zaken, waardoor problemen meestal zeer snel opgelost worden”, vertelt Lotte Naudin Ten Cate tot besluit.