Uw Cloud Business Cases

De ontwikkeling van een Business Case met o.a. de berekening van de Return on Investment is altijd een moeilijke oefening, zeker in IT. Wij stellen vast dat bedrijven slechts een beperkt beeld hebben van de mogelijkheden en bedrijfsvoordelen van Cloud oplossingen wanneer ze aan de business case beginnen. Om een volledige, en dus correctere, business case te kunnen opstellen, zou men een goed inzicht moeten hebben in de besparingen en efficiëntieverhogingen die de technologieën op termijn kunnen opbrengen. Het goede nieuws is dat er in alle gevallen veel meer voordelen kunnen worden gerealiseerd dan oorspronkelijk gedacht.
 

De totale economische impact en ROI van Office 365

Onderzoeksbureau Forrester Consulting heeft voor Microsoft de economische impact en potentiële ROI onderzocht die behaald kan worden met Office 365. Daaruit is gebleken dat bedrijven die zijn overgegaan naar Office 365 een betere ROI hebben gerealiseerd dan ze oorspronkelijk beoogden.
Dit onderzoek heeft ook als doel om middelgrote en grote organisaties te voorzien van een raamwerk om de financiële impact van Office 365 te evalueren.
Wilt u de resultaten van dit onderzoek zelf inkijken en aftoetsen welke ROI uw organisatie kan halen uit Office 365, vul dan onderstaand formulier in en wij bezorgen u dit rapport.

Bezorg mij de ROI studies omtrent Office 365

* indicates required