Spikes

Security in a digital Workplace :
In dit tijdperk van digitale transformatie is veiligheid een cruciaal domein geworden.

woensdag 13 september 2017, 8.30u- 13.00u

Security is een hot topic deze dagen.
Bedrijven kunnen binnenkort immers verantwoordelijk worden gesteld als hun (gevoelige) data op straat komt te liggen door een lek, hack of een ander probleem. We zien in de media al maar meer voorbeelden van wanneer het mis is gegaan. Bovendien staat de beveiliging van systemen onder druk met de opkomst van mobiel werken. Data bevindt zich vandaag al lang niet meer alleen binnen het bedrijfsnetwerk. De moderne werkplek is flexibel, dynamisch, verbonden met internet en via allerhande toestellen. Dit maakt de beveiliging van gegevens complexer. 
 
Veel bedrijven worstelen dan ook met hoe ze invulling kunnen geven aan hun informatiebeveiliging. Waar te beginnen? Ben ik wel compliant? Hoe ver gaan we in het treffen van maatregelen? Wat levert het op? Het zijn de centrale vragen van ons Security seminarie over de verschillende mogelijkheden rond het beveiligen van uw bedrijfsdata.

In het kort
In het verleden volstond het om gegevens en IT-netwerken te beschermen door het toevoegen van steeds meer IT-beveiligingsoplossingen, zoals firewalls, inbraakdetectie- en inbraakpreventiesystemen en antimalware. Deze aanpak voldoet niet meer. De grenzen van de klassieke IT-infrastructuren vervagen  en daardoor moet u als organisatie iets anders doen om waardevolle data te beschermen. De moderne werkplek is flexibel, dynamisch, verbonden met het internet en stelt de gebruiker centraal met allerhande toestellen. Identiteit is daarom belangrijkste hulmiddel geworden om uw bedrijf te beschermen en te beveiligen.
 
Maar hoe ga je vandaag concreet aan de slag om jouw bedrijfsdata te beveiligen? Welke stappen moet de IT-afdeling nemen om deze nieuwe werkplekken te beveiligen? Hoe ga je al je toestellen afschermen? En welke mogelijkheden biedt Microsoft hierin?
Spikes biedt inzicht en antwoord op deze vragen tijdens ons volgende gratis en leerrijke seminarie : Security in a Digital Workplace.
Wat mag je verwachten ?
De opzet van de workshop is het geven van een vernieuwd inzicht op het gebied van security management die alle facetten van informatiebeveiliging bestrijkt en aansluit op de strategie van jouw organisatie.
Tijdens dit seminarie worden heldere inzichten, scenario’s en best-practices gegeven omtrent:
 
 
  • Heldere situering en een realistische roadmap om van elke werkplek een 'secure modern workplace' te maken
  • Welke mogelijkheden zijn er beschikbaar zijn om jouw bedrijfsdata te beschermen? Identity Driven Security/ Data Driven Security/ Device Driven Security
  • Concrete inzichten wat de impact van ‘GDPR’ voor uw organisatie zal zijn.
  • En hoe begin je aan de weg naar GDPR-compliancy met Microsoft?
  • Welke mogelijkheden biedt Microsoft om dit in de praktijk om te zetten en hoe ga je die concreet gebruiken
  •  
Dit alles wordt ondersteund door klantencases en live demonstraties op basis van concrete scenario's.
 
Reserveer nu je plaats voor dit seminarie op woensdag 13 september, van 8u30 tot 13u00 in Crowne Plaza Antwerpen en ontdek hoe je met een bewuste strategie ook van jouw organisatie een 'secure modern workplace' kan maken.

Inschrijven kan door te mailen naar seminarie@spikes.be
 

Locatie

Crowne Plaza Antwerpen
Gerard Le Grellelaan 10
2020 Antwerpen