Spikes

Fast close – Win tijd, bespaar kosten en verbeter resultaat :

donderdag 22 oktober 2015, 8.30u- 17.00u
De periodieke financiële rapportering is in vele organisaties een moeizaam proces. Er wordt veel tijd verloren met het verzamelen van de gegevens, waardoor te weinig tijd overblijft voor het analyseren van die data.

Fast Close is een aanpak en ondersteunende tooling om de terugkerende financiële rapporteringsrondes efficiënter te laten verlopen.

Spikes is de Belgische SharePoint partner van Fast Close. Wij nodigen je uit om deel te nemen aan de opleiding ‘Fast close – Win tijd, bespaar kosten en verbeter resultaat’ op donderdag 22 oktober 2015 in de Holiday Inn UZ in Gent.

Programma

Fast Closing of hard closing … het sneller afsluiten van maanden, kwartalen of jaren garanderen tijdswinst, kostenbesparing en betere management rapportage. Want vandaag kan je niet een kwartaal wachten, laat staan 6 maanden voor u alle informatie heeft om bij te sturen. Elke financiële periode moet snel en efficiënt worden afgesloten. Dat betekent niet alleen consolideren en aggregeren van financiële informatie, maar ook voldoende tijd hebben voor analyse en verklaringen. 

Voor wie is de opleiding bedoeld?

De opleiding is bestemd voor controllers, boekhouders, financiële directie, accountant kantoren en alle financiële professionals die willen leren hoe snel maand-, kwartaal- of jaaraangiftes gesloten kunnen worden. 

Meer informatie vind je op de website van het IFBD
 
Agenda
08.30u   Ontvangst, registratie & koffie.
09.00u   Start van de trainingsdag. (met voorstelling van de docent).
12.30u   Lunch.
17.00u   Einde van de cursusdag.

Zowel in de voor- als namiddag wordt een korte (koffie-)pauze gehouden

 

Locatie

Holiday Inn (Gent Meeting Center)
Akkerhage 2
9000 Gent